BİR BAYRAMDA BÖYLE GEÇTİ

Şahin Asker köşe yazarı

Kartepe ilçemiz de bir başka olur bayramlaşma.Ramazan bayramı  ayrı güzellikte yaşanır,  kurban bayramı ayrı güzellikte.

Bu kurban bayramı biraz buruk geçti. Kurban kesemedim .İnşallah seneye siyası partililerin ilçemizde  bayramlaşmaları geçmiş yıllara göre bu yıl  heyecanlı geçti.

Ak parti heyecanından  hiç bir şey kayıp etmemiş.Bayramlaşma da parti binasının yanı sıra kent  bayramlaşmasında kalabalıktı .CHP ‘de bayramlaşmayı göremedim.  En çok sahada  olan  SP   ilçede en çok ziyaretler ve esnaf gezisi yaparak ben seçimde iddialıyım diyor. Yerel basında SP  ve  Ak Parti basında en çok yer alan  sahada    MHP, İyi Parti ve Gelecek Parti ile Devayı da unutmamak lazım.

Bu yazımı yazarken bazı siyasetçiler   sosyal medyada  yayınlayanlar çalıştıklarını sanıyor. B-Ben sosyal medyayı kendilerine göre kullandıklarını halk arasında değerlendirmekteler

 

İlçemizde en çok sahada olan  Ak Parti ,İyi Parti DEVA Partisini görmekteyiz..Diğer partililerde kendi çaplarında çalışmalar henüz yeterli görünmüyor.

Bayramda eş dost gezdik partilileri  ziyaret ettik.  Seçimler de artık yaklaşıyor  hareketler başlıyor ilçemizde az kaldı  heyecanlı dakikalar   yaşanması yakındır.

                                                                                                          SAYGILARIMLA

Haberi Paylaş